Thomas Thornefors

Om mig:

Mitt namn är Thomas Thornefors och är 46 år. Jag har lång erfarenhet av träning, främst inom kampsporter så som Thai & kickboxning, Judo samt friidrott och andra sporter.

Som PT är det fokus på individen och anpassa så det verkligen är personligt skapade övningar med huvudmålet som fokus. Då målen är olika hos olika individer så är det mitt jobb som PT att se hela bilden, för att det skall kännas roligt och att det blir resultat som önskas. För mig är det viktigt att du som kund kan utföra de olika träningsmomenten med bra kontroll för att sedan kunna arbeta vidare. Rörlighet och flexibilitet med övningar för hela kroppen som gör att du vill träna mer och känner att du utvecklas är viktigt för mig som din PT.

Som gruppinstruktör så är det fysträning med utmanande blandning av spänst, styrka och uthållighet som jag fokuserar på. Mina pass är varierande och jag ser till att vi arbetar med vår kroppsvikt parvis eller solo och ibland med enklare utrustning. Varje pass är en utmaning och inget pass är det andra likt, vilket gör att kroppen aldrig hinner anpassa sig till träningen. Det energikrävande och det finns inga genvägar utan det krävs alltid hård träning. Men mitt mål är att man skall känna att det är roligt och givande om man vill komma i form och må bra.

Bakgrund:

Frilansande Personlig Tränare

Personlig Tränare på Elit Sports Club Värmdö (2014-201606)

Jag instruerar och tränar själv idag på Nacka Dojo.

Fystränare Skogås HK Damer (2012)

Braziliansk Ju-Jutsu instruktör knattar, Nacka Dojo(2012-2013)

CrossCtrl instruktör, Nacka Dojo (Nacka Dojo koncept) (2012-inhopp nuvarande)

Thaiboxnings instruktör juniorer 10-14, Nacka Dojo (2014-2016)

Inhoppare på MMA & Thaiboxning, Nacka Dojo (2014-nuvarande)

Funktionell tränings instruktör, Södermalms Shape Studio (2015)

Funktionell tränings instruktör, GYM22 (2015)

Utbildning:

Personlig Tränare (AFPT)

3D Funktion Modul 1 och 2

Utbildad inom HLR och första hjälpen

Jag försöker att hålla mig uppdaterad med all den senaste forskningen och kunskapen inom träning och hälsa. Det innebär att jag fortbildar mig kontinuerligt genom intressanta utbildningar inom området.

Varmt välkomna att kontakta mig på mobilnummer +46 (0)709-18 08 40 och/eller via mail till thomas@pt4wellness.com

PT 4 Wellness timme från 700sek

PT 4 Wellness i stolt samarbete med

World ClassBA_logo_tagline