Om oss

Hej,

Kul att du tittar in här på ©PT 4 Wellness!

Jag som startade ©PT 4 Wellness heter Thomas Thornefors och har själv tränat sedan jag var ca 4 år.

Det har dock blivit nu under senare år som jag intresserat mig att instruera och hjälpa andra med mina kunskaper. Min bakgrund i yrkeslivet var inom IT-branschen och har haft teamledar roller och även olika chefspositioner. Därmed har mitt intresse för att hjälpa och coacha andra till framgång stärkts. Jag bestämde mig för att göra något mer av mitt intresse för att hjälpa och coacha, det i samband med intresset för träning och hälsa och anmälde mig till en PT utbildning via Akademien För Personlig Träning (AFPT) efter en tids letande och läsande av innehåll av utbildningarna. Varför det föll på AFPT var ganska enkelt, de hade kursledare som är bland de bästa inom branschen och innehållet på utbildningen var väldigt grundliga, så jag kände att jag kunde få de bästa verktygen när jag skulle bli klar PT.

Nu efter att jag avslutat utbildningen kände jag direkt att jag var redo. Därför knåpade jag ihop denna sida och målet är att jag skall kunna hjälpa och inspirera så många som möjligt. Jag vill också ha ett brett utbud för alla som vill bättra på sin hälsa och välbefinnande. Och då försöka få till ett brett nätverk av experter och specialister som kan hjälpa er på bästa sätt.

©PT 4 Wellness framgång kommer att byggas av er tillsammans med mig och alla i nätverket där vi hjälper er hitta inspirationen och motivationen för att nå era satta mål för ett långt och hälsosamt liv!

Varmt välkomna att kontakta mig!

Med vänlig hälsning,
Thomas

PT 4 Wellness timme från 700sek

PT 4 Wellness i stolt samarbete med

World ClassBA_logo_tagline